Подай обяваПродажбиНаемиВсички обявиБележник Агенции Помощ

Ново търсене
  само в заглавията със снимка            Всички Частни Бизнес
Всички обяви - гр. Сандански >> Продажби >> Парцели +++ Корекция на търсенето

Продавам парцел - 1300 кв.м - За жил. строителство

Цена 19 900 €

Публикувано 11 май в 14:28          Местоположение: област Благоевград, гр. Сандански

Продавам парцел - 1300 кв.м -  За жил. строителство. област Благоевград, гр. Сандански
област Благоевград, гр. Сандански
Марияна Ангелиева
Виж телефон за връзка
Изпратете съобщение

Регулация:Да
Ток:Да
Вода:Да
Виза:Не
Площ, кв.м:1300
Цена, €:19900
Особености:За жил. строителство

АДРЕС Недвижими Имоти продава парцел за жилищно строителство в централната част на с. Джигурово, само на 5 км от Сандански. Теренът е равен, с благоприятно южно изложение и правилна форма. Разположен е на улица съвсем близко до центъра на селото, като има лице на улицата в размер на 24 м. От парцела се открива чудесна панорамна гледка към заснежените върхове на Пирин и към Мелнишките пирамиди. До имота има ток и вода, а канализационната тръба е на около 20 м от парцела. Строителството "до ключ" на съвременна тухлена къща струва около 500 EUR на квадратен метър застроена площ и включва: - проектиране на сградата; - договори с компаниите за комунални услуги /ток, вода и канализация/; - такси към общината; - строителен надзор; - материали за строителството и довършителните работи; - труд; - транспорт. При терен с денивелация или разположен на отдалечено от града място, както и при строителство на нестандартна къща сумата подлежи на корекция.
Местоположение:
Селото е оживено, разполага с магазини, детска градина и здравна служба, както и с редовни транспортни връзки със Сандански и околните села. Липсата на индустриални замърсители гарантира чист въздух и спокойствие на живеещите в селото. Надморската височина и климатът в района са благоприятни за страдащите от астма и алергични заболявания.
Правилната форма на терена и липсата на денивелация създават предпоставки за изграждане на една или две къщи в парцела, включително с градина, басейн, барбекю и паркоместа.
Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 600 EUR. Възможно начисляване на ДДС - моля, попитайте обслужващия Ви брокер.
Цена: 19900 евро!

ДРУГИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:


Продавам парцел - 406 кв.м - За жил. строителство
79 000 €

Продавам парцел - 880 кв.м - За жил. строителство
9 400 €

Обявата е видяна: 156 пъти


Ново търсене    Подайте обява    Най-новите обяви    Агенции    Помощ    Карта на сайта    Обратна връзка с нас   

© 1994 - 2015 jilishta Product. All rights reserved.