Подай обяваПродажбиНаемиВсички обявиБележник Агенции Помощ

Ново търсене
  само в заглавията със снимка            Всички Частни Бизнес
Всички обяви - с. Алдомировци >> Продажби >> Къщи и вили +++ Корекция на търсенето

Продавам: Къща - 18 кв м, Метална конструкция, парцел - 600 кв.м

Цена 20 800 €

Публикувано 3 май в 14:00          Местоположение: област София, Община Сливница, с. Алдомировци

Продавам:    Къща -  18 кв м,  Метална конструкция,   парцел - 600 кв.м. област София, Община Сливница, с. Алдомировци
област София, Община Сливница, с. Алдомировци
Иванов
Виж телефон за връзка
Изпратете съобщение

Къщи и вили:Къща
Площ, кв.м:18
Вид строителство:Метална конструкция
Цена, €:20800
Парцел, кв.м:600
Отопление:Електричество

Имота, който предлагаме за продажба е регулирано дворно място 600м2. Дворното място е чисто и ново. Почвата, няма замърсявания от предишни постройки, много мека и много плодородна. Мястото е слънчево през целия ден. Намира се на тиха и спокойна улица в централната равна слънчева част на селото, не е в дупка и не е зашмуглено. Има страхотна панорамна гледка от всички страни. Вътре в двора е вкарана вода, изградена е нова водопроводна шахта с водомер и бетонни основи за летна баня с тоалетна с прокарани водопроводни тръби и канал. На изградена 40м2. бетонна площадка е поставен нов узаконен жилищен контейнер – 18м2. Той е направен с метална рамка на железни лапи, които са закрепени за бетонната площадка с яки болтове против земетресение. Стените са от неръждаема бяла ламарина, по средата шумо и топло изолация от каменна вата 5 см. и вътрешната страна е от OSB дървени плоскости, алуминиева дограма врата и PVC дограма прозорец. Подходящ за целогодишно живеене. Вътре в контейнера е изградена нова електрическа инсталация, с ел. табло, контакти и ключове за вътрешно и външно осветление. Има узаконена партида за ток, поставено ново ел. табло до двора с нов електромер. Около имота има постоянно живеещи добри съседи, при нас не се краде.
Имахме намерение да завършим контейнера, като го превърнем в малка кокетна къщичка, но за съжаление не ни достигнаха средствата и затова го продаваме. Ще стане много красива, ако се изолира отвън със стиропор и пръскана мазилка, да се постави дървен покрив с керемиди, като отпред се спусне козирка и се направи тераса. Ще стане чудна къщичка с тераса отпред – дом пред който всеки ще се обръща и ще се снима. Контейнера е поставен така, че слънцето да се върти цял ден и да грее през прозореца, така вътре е слънчево и топло. От площадката до оградата на съседите има достатъчно място, където може да се изгради още една стая и къщичката да се разшири. Посадили сме три плодни дръвчета: череша, дюля и червена круша, които миналата година ни зарадваха с първите си плодове.
Целият имот: дворното място, жилищният контейнер и всичко останало – ток, вода и други е узаконено и с изрядни документи и разрешителни!
За селото: с. Алдомировци се намира на 25км от гр. София и на 3км от гр. Сливница. С кола е 15 мин. от София, кара се само по прав път - магистралата за Калотина, няма завой пропасти и други. Селото е много красиво и модерно, почти изцяло обновено. Има голямо училище на 3 етажа, детска градина, много магазини, модерно обзаведен медицински център, с много добре обслужена аптека, пощенски клон и голямо читалище, вело алеи. Площада на селото е изцяло обновен с фонтани, паркове с много пейки и цветя. Село Алдомировци разполага с постоянен ежедневен автобусен транспорт и маршрутки, които ходят да метростанция Сливница, Захарна фабрика, Сточна гара и София-север. Удобно е за всекидневно пътуване за работа в София, както и за целогодишно живеене. Селото непрекъснато се модернизира и напоследък се забелязва заселване на много млади хора и деца. Село Алдомировци е обявено за екологично чист район. Строят се много нови къщи за гости, еко селище, има еко пътеки в прекрасна борова гора, обявена за къмпинг, страхотно място за безплатен туризъм, има пейки, люлки за децата, видеонаблюдение на цялата местност, красива чешма в старинен стил и голяма дървена беседка, както и модерна WC. Чист въздух и много прекрасни места за разходка подходящи за деца и за стари хора. Село Алдомировци е добре водоснабден район. Изградени са две нови сонди, които захранват с голям дебит вода дългогодишно цялото село. Селото е почти свързано с гр. Сливница. Между тях има летище, където се практикуват различни спортове, както и парапланеризъм. В гр. Сливница има много големи известни вериги магазини, паркове, пожарна, поликлиника и звено за спешна помощ. Има театър, където гастролират известни столични артисти. Село Алдомировци също така е в много близка посока до сръбската граница и много хора ходят редовно на пазар в Пирот и Димитровград.

Вижте обекта на картата
Обявата е видяна: 1005 пъти


Ново търсене    Подайте обява    Най-новите обяви    Агенции    Помощ    Карта на сайта    Обратна връзка с нас   

© 1994 - 2018 jilishta Product. All rights reserved.